Hjem / Blogg / Produktanbefalinger / SENSIMIN HÅRPLEIESERIE FOR SENSITIV HODEBUNN

SENSIMIN HÅRPLEIESERIE FOR SENSITIV HODEBUNN

Eleni & Chris Salon Signature Collection er en ny profesjonell hårpleieserie basert på skandinaviske naturlige ingredienser.

Hårpleieserien inneholder høykonsentrert multeolje og ekstrakt som har en fantastisk pleiende effekt på hår og hodebunn.

Multe er svært rikt på antioksidanter og vitaminer med fuktighetsgivende og beskyttende egenskaper for hår og hud. Eleni & Chris lanserer den første hårpleieserien som har en hel hårpleieserie basert på multer. Multer er sett på som svært eksklusivt i verden og har fått kallenavnet «The Scandinavian Gold». Den sjeldne multen inneholder et overlegent nivå med næringsstoffer som viser seg å ha fantastiske pleiende egenskaper for hår og hodebunn.

 

Finn din nærmeste HairShop salong

Sensimin

Den balanserende formuleringen renser og gir en beroligende effekt på hodebunn og hår. Sensimin er spesielt utviklet for de med sensitiv hud og inneholder derfor ikke parabener, parfyme, alkohol (Ethanol) og silikoner. Passer til de som har sensitiv hodebunn og alle hårtyper.

 

Finn din nærmeste HairShop salong

 

Skin care

Visste du at Eleni & Chris har kommet med skin care? 

I 2016 lanserte Eleni & Chris sin egen skin care serie. De satser på Skandinaviske ingredienser i alle sine produkter som multe, isbrevann og SEA3oil. Multefrøoljen finner du i antiage-serien. Produktene ser bra ut og de har funksjonelle forpakninger, hvor de har valgt å ha en hygienisk pumpefunksjon på kremene.

Les mer på bloggen til Emilie Tømmerberg

Finn din nærmeste HairShop salong

krem
multer
Tilbake til toppen