Hjem / Blogg / Alle / Ready for School!

Ready for School!

Når sommeren står på hell har huden blitt deilig brun, håret er tørt og hårfargen blass. Og da er det på tide å freshe opp håret for både jobb og skolestart!

Du trenger ikke en ny runde med farge for å friske opp håret, det holder ofte med en rask nyansering! Gule blondiner, oransje redheads og blasse brunetter får igjen en skinnende farge med en glossing som tar kun 10 minutter i vasken. Avslutt med en dyptvirkende kur og en avslappende massasje, så er du klar for ny innsats!

Utnytt det at du har blitt litt lysere og smell til med en lekker pastellfarge! Med Instamatic fra Wella gir du håret ditt et Instagram-filter som gir en smakfull finish på håret. Hvor intens du vil at fargen skal bli, bestemmes av hvor lenge du lar den sitte – fra 5 minutter for et lett slør til 20 minutter for en mer intens farge.

Spør din HairShop-frisør når du bestiller time, så kan de sette av litt ekstra tid til en oppfriskning!

Bilder3

Her har det vært lysnet opp en del fra før og da er det mulighet for å gjøre noe gøy! Vi har laget en kul Unicorn-look ved å legge inn Instamatic i tre nyanser. Som base ble det lagt inn en farge som nøytraliserte det gylne i håret, og til slutt ble det lagt inn en blå og rosa effekt.

Bilder4
Bilder5

Denne modellen har fått en korrigering som tar bort det gule og gir en kald nyanse. Håret ser friskt og nyfarget ut med en gang, og det tok bare 10 minutter i vasken!

Bilder6
Bilder

Den siste modellen har hatt en balayage som er blitt veldig gul og lys i sommer. Det ble lagt over en mørkere tone med en anelse beige for å nøytralisere det gule. Håret ser mye sunnere ut og balayagen har fått et nytt liv!

Bilder2

Alle modellene fikk en dyptvirkende kur som frisket opp håret etter en sommer med mye sol, salt- og klorvann.

Tilbake til toppen