Hjem / Blogg / Inspirasjon / Welcome to Sayso Hair & Style

Welcome to Sayso Hair & Style

11. januar gikk startskuddet for å forandre HairShop Frisør til et nytt og spennende konsept med navnet Sayso Hair & Style. Vi åpnet den aller første Sayso-salongen på Storo Storsenter, og allerede i mars er vi stolte av å presentere 5 salonger under det nye konseptet: Sayso Storo, Sayso Madla Amfi, Sayso Oslo City, Sayso Sandvika og Sayso Sandnes Kvadrat. Og vi gleder oss til flere Sayso-salonger i løpet av kort tid!

Christinah Nicolaisen, Konserndirektør

 

Konseptet er inspirert av millienials generasjonen som er opptatt av innovasjon, kvalitet, tilgjengelighet og det å tørre å være seg selv. Interiøret er inspirert av kreativiteten vi ser i Berlin, London og Tokyo og vi ønsket å skape en ny type frisørsalong som er kreativ og annerledes som kunden ikke har sett før.

Christinah Nicolaisen, konserndirektør i Raise-gruppen.

Sayso er en ny og annerledes type frisørsalong som er young & fun, med dyktige frisører som går til kamp mot bad hair days. I Sayso ser vi på håret som ditt viktigste assessoar og har ekspertisen på behandlinger og produkter som gjør det mulig for kunden å være fin på håret hver dag! Vi er like opptatt av at kunden er fin på håret også mellom frisørbesøkene. Vårt mål er at kundene skal være fine på håret hele året fordi vi forstår hvor viktig håret er for kundens identitet og personlighet.

More love Sayso

 

Sayso er det nye navnet til HairShop Frisør og de eksisterende 31 salongene vil omprofileres og oppgraderes fortløpende. Vi lanserte et nytt og innovativt konsept i juni 2016, som både kundene og medarbeiderne elsker. Vi er opptatt av at kundene skal få en god kundeopplevelse hos oss, ikke bare et vanlig frisørbesøk.

Med denne oppgraderingen i konseptet og våre ambisiøse planer for ekspansjon, så vi også et behov for et navnebytte. Vi er stolte av å kunne lansere Sayso med første salong på Storo Storsenter. I løpet av de neste tre årene vil Sayso etablere mange nye avdelinger i Norge, og 22. mars åpner vi også vår første Sayso i Sverige på selveste Mall of Scandinavia.

Hilde Sommerfeldt, Adm.dir. for Sayso og HairShop

Hilde Sommerfeldt, Sayso Hair & Style

Sayso Hair & Style er en del av Raise Gruppen AS. Raise Gruppen driver Nordens største og mest anerkjente konsepter innen hår og skjønnhet, med over 140 salonger, 6 frisørskoler og 1000 medarbeidere i Norge og Sverige.

Sayso Hair & Style
Behandlingssonen - kur
Tilbake til toppen