Hjem / Blogg / Inspirasjon / Hello tørrsjampo!

Hello tørrsjampo!

Endelig er påsken her, og mange drar opp på fjellet for å nyte den siste delen av vinteren. Men hytteliv kan være en utfordring for håret med luesveis, rett fra bakken til afterski, og kanskje med en hytte uten innlagt vann. Og hva er løsningen?

Tørrsjampo er et must for de fleste, for med dette produktet kan du utsette hårvasken i 1-4 dager. Så pakk med en flaske tørrsjampo så du er klar til å freshe opp håret når du ikke har mulighet for å vaske det.

HVORDAN BRUKE TØRRSJAMPO?
Start med å spraye i hårskillet i tørt hår, og hold flasken på ca. en armlengdes avstand unna for å fordele produktet best mulig. Del så inn resten av håret og spray der det trengs. Gi det tid til å virke, og gre lett igjennom håret med en børste.
Nå er du klar!

HS - tørrsjampo

FOR BLONDES:

1. Eleni & Chris Dry Texturizing Shampoo – Den har medium hold og gir masse volum.
NB! Denne blir litt hvit/matt i håret så anbefaler ikke denne til de med mørkt hår.

FOR ALLE:

2. Kevin Murphy Fresh Hair – Den har lett hold og absorberer fett hår umiddelbart – min favoritt!

3. Sexy Hair Dry Shampoo – Den har godt hold og fjerner fett hår-looken

4. Bed Head OH BEE HIVE – Den har lett hold

 

OG DET ER VIKTIG Å GÅ TIL EN FRISØR FOR Å FÅ RIKTIG TØRRSJAMPO!
En del butikkvarianter kan være alt for harde mot håret, slik at det knekker på sikt fordi produktet blir liggende igjen i håret selv ved vask. Kom innom for gratis veiledning – vi ønsker å hjelpe deg!

 

Eksperttips fra Therese Haugsnes, Kreativ leder Sayso Creative Team

Tilbake til toppen