Hjem / Blogg / Farge / En sminkefri sommer?

En sminkefri sommer?

Sommeren er ankommet for fullt, og hvem har ikke opplevd at mascaraen renner, selv når du bruker en vannfast variant? Det er vanskelig å holde sminken ved like i sommervarmen, så hvorfor ikke prøve å gå sminkefri ved å farge bryn og vipper?

Brynene er en av de viktigste trekkene vi har i ansiktet, for de rammer inn ansiktet og fremhever øynene. De er også med på å tydeliggjøre din sinnsstemning, enten du er glad, sint, trist eller overrasket – alle følelser gjenspeiler seg i brynene! Derfor er det viktig at de har en form og farge som passer deg og din ansiktsform.

Bryne

Når du besøker våre salonger for å style brynene så vil vi ta en nærmere titt på ansiktet ditt. Dette er for å se hvordan dine naturlige bryn er og hva som vil passe deg, slik at vi kan gi dem den riktige formen. Om du har naturlig lite brynshår eller har overnappet, så hjelper vi også med litt ekstra farge for å fylle de ut. Brynene vil farges med en permanent farge, og alle de lyse hårene som du vanligvis ikke ser vil fremheves. Dette er for å skape en fylde før vi får nappet de i riktig form.

Vi ønsker også å gi tips og råd igjennom sommeren, så spør oss gjerne så vil du få innspill på hvordan du kan holde formen på brynene hjemme.

33027181_2120231648223365_4820781278552915968_n

 

Øynene er det første som legges merke til når man møter nye mennesker, og tydelige øyevipper er med på å fremheve øynene og gi et mer åpent blikk.

Når du farger øyenvippene vil du få et mørkere grunnlag som gir en naturlig forlengelse og tettere vipper, for selv de minste hårene får farge. Du får et bedre utgangspunkt før du eventuelt legger på mascara, ettersom ved å kun bruke mascara så er det vanskelig å få samme fylde da du ikke får påført farge helt ned mot roten av vippene.

Form og farge av bryn og vipper er en behandling som gir deg raskt resultat. Du kan bestille tid kun til dette, eller i kombinasjon med en frisørtime. Fargen holder i ca. 4-6 uker, og du kan derfor våkne ferdig sminket, og slippe pandaøyne utover dagen.

Vi tilbyr bryn- og vippepakker!

Farge og form av bryn – kr 349,-
Farge og form av vipper og bryn – kr 459,-

Book time i dag!

Tilbake til toppen