Hjem / Blogg / Alle / Frisyrer du kan gjøre selv som både brud og gjest!

Frisyrer du kan gjøre selv som både brud og gjest!

Sommeren er en av årets fineste årstider, og tiden mange står brud. Vi gir deg tre fantastisk fine, og enkle frisyrer du kan gjøre på deg selv som brud eller gjest!

Felles for alle frisyrene er at håret er ferdig krøllet. Krøller du alle samme vei blir det et romantisk utrykk, mens krøller du annenhver vei blir det en mer rufsete look. Bruk Kevin Murphy sin powder puff, denne gir mer motstand i håret og bedre grep. Hvis håret er for glatt vil det være vanskelig å dandere/sette det opp. Avslutt med en hårspray som gir godt hold.

PONYTALE WITH A TWIST

Start med å tupere håret for å få volum. Ta en seksjon med hår på krona som du snurrer en halv runde, dette blir holdepunktet for resten av frisyren.

Så henter du hår fra høyre og venstre annenhver gang som du snurrer rundt holdepunktet. Når alt håret er satt opp setter du det i en strikk. Får å skjule strikken og lage en kul finish på hestehalen tar du en liten seksjon fra hestehalen som du tvinner rundt hårstrikken. For å feste denne bruker du en hårnål som du skjuler under hestehalen.

ROMANTIC UPDO

Start med å tupere håret for å få volum. Så tar du en seksjon med hår på krona som du  snurrer en halv runde. Deretter kryssfester du denne seksjonen med hår slik at den sitter. Så henter du hår annenhver gang fra høyre og venstre som du tvinner. Etter at du har tvinnet drar du i denne seksjonen med hår for å løse opp tvinninga. Dette er med på å gjøre oppsettet litt løsere og mer romantisk. Når alt håret er satt opp kan du dra litt hår frem mot ansiktet for en mykere finish.

BRAIDED UPDO

Start med å tupere håret for å få volum. Ta en seksjon med hår på krona som du snurrer en halv runde. Fest med en hårnål. Deretter deler du vekk håret bak øret på hver side. Tvinner resten av håret tilfeldig, husk å dra i håret som du tvinner for å få en mykere look. Fest med hårnåler. Ta ut den den ene seksjonen du har festet vekk foran øret. Start med å flette langs hodebunnen. Avslutt med å tupere nederst på fletta for å låse den. Dra deretter håret i fletta ut for å gjøre den større. Gjør det samme på motsatt side. Legg den ene fletta over oppsettet du har laget og fest med en spenne, gjør det samme på motsatt side. Trekk ut noe hår ved ansiktet for en mykere look.

Alle frisyrene er laget av Marie Kristine ved Sayso Oslo Storo.

Tilbake til toppen