Hjem / Blogg / Alle /
Instant Summer

Instant Summer

En time hos oss vil se ut som 4 uker i Syden – i hvert fall for håret 😉

Drømmer du om det perfekte solkyssede håret, men har hverken tid til full foliebehandling eller pengene til det? Da anbefaler vi deg å lese videre, for nå finnes endelig fargebehandlingen for deg!

Instant Summer er behandlingen for deg som ønsker en quickfix, en oppfriskning av fargen mellom frisørbesøkene eller en naturlig forandring om du aldri har farget håret tidligere. Med denne behandlingen vil du få håret opptil 2 fargenyanser lysere, avhengig av hvor mørkt håret er, og om det har blitt farget tidligere. For å gi et så naturlig utrykk som mulig, så avslutter vi ikke med en glossing – dette er pga. sluttresultatet skal matche utgangspunktet og resten av håret.

InstantSummer12
InstantSummer1
InstantSummer2
Før behandling
InstantSummer3
Etter behandling

For å få en solbleket look har vi tatt utgangspunkt i hvor solen naturlig treffer hodet, og fargen settes i de viktigste områdene på hodet: frontpartiet og krona. Stripene blir påført i hårets øvre lag med frihåndsteknikk og en skånsom blekning for mest naturlig resultat.

Ønsker du et lysere eller mer dekkende resultat så er ikke dette behandlingen for deg. Men fortvil ikke! Kom gjerne innom for en gratis konsultasjon, så vil våre frisører hjelpe deg med rett behandling til ønsket resultat.

Ta kontakt med din nærmeste salong, så vil vi hjelpe deg!

Tilbake til toppen