Hjem / Blogg / Farge / Glossing kan redde slitt sommerhår!

Glossing kan redde slitt sommerhår!

Kjenner du at håret har blitt frizzy og slitt av sol og saltvann i sommer? Da kan vi anbefale å ta en glossing! Dette er en fargebehandling som gjør at håret får tilbake teksturen, og gir en dyp fuktighet så håret føles silkemykt igjen!

Refresh Your Summer Hair With a Hair Glossing Treatment!

En glossing sliter ikke like mye på håret som en vanlig fargebehandling og den jobber med nyanser av den fargen som håret ditt naturlig har. Dette gjør håret skinnende og glatt, og vil også redusere frizz. Du sitter igjen med en følelse av at håret har fått en kurbehandling og farge samtidig!

Denne behandlingen er ikke en permanent endring, og fargen vil i løpet av ca. 6 uker fade naturlig. Og vil du ta en sterkere fargebehandling seinere så vil ikke denne påvirke fremtidige behandlinger. Virketiden er på 5-10 minutter og kan både kombineres med andre behandlinger, eller gjøres alene med vask og styling.

Og totalt trenger du kun å sette av 30 min for en enkeltbehandling 😉

Tilbake til toppen