Hjem / Personvern
Personvernserklæring

Informasjon om håndtering av personopplysninger

Raise Gruppen AS
Henrik Ibsens gate 36
0255 Oslo

Org nr 974  350 262
Kontaktopplysninger:
TLF: +47 23 31 11 00

 

Denne personvernserklæringen gjelder alle frisørkjeder i Raise Gruppen AS:
– Nikita Hair Norge
– Nikita Hair Sverige
– HairShop Frisør AS
– Sayso Hair & Style AS
– Sayso Hair & Style AB

 

Formålet med å samle inn personopplysninger

Vi ønsker i størst mulig grad å ivareta personvernet til våre medlemmer og har derfor utarbeidet en personvernerklæring som gjelder alle som besøker våre nettsteder eller salonger.

Her er de viktigste formålene vi bruker personopplysninger til:

  • Levere tjenestene du forventer av oss, som for eksempel å kunne kontakte deg om eventuelle endringer eller spørsmål knyttet til din avtale.
  • Spare deg for tid og arbeid gjennom blant annet automatisk pålogging og forhåndsutfylling av skjemaer.
  • Forstå markedstrender og behov gjennom statistikk. Vi analyserer data fra store grupper brukere for å forbedre og videreutvikle tjenesten vår.

Behandling av dine personopplysninger er nødvendig for å kunne oppfylle kravene knyttet til Bokføringsloven

Hvilke personopplysninger samler vi inn?

Vi samler inn opplysningene du frivillig oppgir, for eksempel når du bestiller eller kjøper et produkt eller frisørbehandling, kontakter kundeservice eller deltar i konkurranser. Personopplysningene du frivillig oppgir kan for eksempel inneholde kontaktinformasjon, fødselsdato og kjønn.

I tillegg kan det være at vi samler inn enkelte personopplysninger fra eksterne kilder som f.eks. i forbindelse med adresseoppdateringer.

Hvem behandler dine opplysninger (databehandlere)

Flere selskaper utenfor Raise Gruppen AS bidrar i å behandle personopplysninger. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av Raise Gruppen AS i henhold til databehandleravtaler.

Følgende selskap utenfor Raise Gruppen AS er sentrale når dine opplysninger behandles:

  •     Upheads AS, for drift av underliggende datasystemer
  •     Vaimo, for bruk av nettsider og publiseringsløsning Magento og WordPress
  •     Hano AS, for timebestillings- systemet OnTime
  •     Apsis AS, for utsending av epost og sms
  •     Maze Feedback AS, for kundeundersøkelser

Vi deler aldri dine data med andre enn de nevnte tredjeparts-tjenester, og med mindre norsk lov pålegger oss å dele dem med relevante myndigheter. Vi har forståelse for betydningen av våre besøkendes personvern og behandler følgelig all innsamlet informasjon om våre besøkende på en ansvarlig måte.

Hvor blir personopplysningene lagret?
Opplysningene vi samler inn om deg lagres innen det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (“EØS”).

Hvordan bruker Raise Gruppen dine opplysninger?
Vi kan komme til å bruke personopplysningene dine til følgende formål:

For å opprette og håndtere din personlige konto hos Raise Gruppen. Vi kan da finne informasjon om dine hårbehandlinger, behandlingsprodukter mm

Vi vil bare beholde opplysningene dine så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene ovenfor, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Etter dette vil personopplysningene dine slettes.

Hvem har tilgang til dine personlige opplysninger?
Opplysningene dine kan komme til å deles innen Raise Gruppen sine selskaper. Vi formidler/selger/bytter aldri opplysningene dine til tredjepart i markedsføringsøyemed utenfor Raise Gruppen..

Håndtering av personopplysninger
Alle opplysningene blir behandlet i henhold til gjeldende norsk lovverk, lover og retningslinjer gitt av Datatilsynet. Raise Gruppen sletter personopplysninger når grunnlaget for behandlingen av disse ikke lenger er til stede, og i henhold til krav som følger av det til enhver tid gjeldende lovverk og regelverk i Norge.

Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg (kostnadsfritt én gang per år). Hvis opplysningene er feil, ufullstendige eller er irrelevante, kan du be om at opplysningene rettes eller fjernes. Vi kan ikke fjerne opplysningene dine dersom det finnes lovpålagte krav om at disse skal lagres, som f.eks. bokføringsregler eller annen legitim årsak til å beholde opplysningene, som f.eks. uoppgjort gjeld.

Du kan kontakte oss enten ved å sende et brev til Raise Gruppen AS, Henrik Ibsensgt 36, 0255 Oslo eller mail post@raise.no

Bruk av Cookies (informasjonskapsler)
Når du besøker våre nettsider plasserer vi en eller flere cookies (informasjonskapsler) på din datamaskin eller på mobiltelefonen. En informasjonskapsel – cookie – er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin eller mobile enhet og hentes opp derfra ved senere besøk. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre og forenkle ditt besøk. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre personlig informasjon eller til å gi informasjon til tredjeparter.

Det finnes to ulike typer informasjonskapsler, permanente og midlertidige (informasjonskapsler for sesjoner). Permanente informasjonskapsler lagres som en fil på din datamaskin eller mobil i en tidsperiode på ikke mer enn 12 måneder. Informasjonskapsler for sesjoner er midlertidige og forsvinner når du stenger økten i nettleseren. Vi bruker permanente informasjonskapsler for å lagre ditt valg av startside og for å lagre dine detaljer hvis du velger “Husk meg” når du logger inn.

Bruk av cookies vil gjøre det enda enklere for deg å navigere på våre nettsider. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg som person personlig. De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, etc.) er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at det vil føre til at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du ikke aksepterer cookies.

 

Tilbake til toppen